BRAILA – Silistraru- 6 iunie 2019

29 aprilie 2020 | Danagri, Brăila Finalizat
  • Organizator: Chemark Rom
  • Parteneri:  Syngenta, Corteva, Belchim, Axereal, Adama,Tradecorp

AGRO FEST Danagri – Brăila, ediţia a III-a
Prezentare soiuri grau, orz, hibrizi porumb si floarea soarelui –Tehnologii performante de nutriţie şi protecţie 


            In 2018 Chemark Rom a organizat al doilea eveniment marca AGRO FEST  numit “Ziua Porumbului”, , Lotul demonstrativ a fost amenajat în ferma Danagri din Silistraru, judeţul Brăila, in aceeasi locatie ca si anul acesta, administrată de un tânăr agronom de perspectivă, Bogdan Furfurică.

               Anul acesta va prezentam 6 companii cu loturi demo pentru grâu, orz, porumb si floarea soarelui și vom prezenta tehnologii performante de nutritie si protectie. Platforma organizata de Chemark Rom anul acesta la ferma Danagri Braila se intinde pe o suprafata de 20 ha. Pentru evenimentul de anul acesta a fost alocata o arena de divertisment de aproape 2 ha, organizatorii pregatind o multime de suprize si concursuri participantilor.


Evenimentul va avea loc in 6 iunie Loc. Silistraru, com. Traian, Braila

Program AgroFest Danagri Braila 2019:
10:00 –Primirea invitatilor
11:00– Prezentari loturi demo seminte, tehnologie protectie si nutritie
13:00– Concursuri cu premii
13:30 -15:00– Muzica si pranz festiv

Fotografii 2019

Vezi cum a fost anul trecut la AGRO FEST in clipul de mai jos

 

Despre ferma Danagri SRL

Bogdan Furfurică, un tânăr agronom în vârstă de 40 de ani, din comuna brăileană Silistraru, este „vârful de lance” al noii generaţii de fermieri, care ridică la rang de artă pasiunea pentru inovare. Gestionează o fermă cu o suprafaţă de aproximativ 1.000 ha, înfiinţată în urmă cu două decenii, în care a testat în condiţii reale de câmp si genetică performantă: soiuri şi hibrizi ai speciilor de plante cultivate, substanţe şi tehnologii de protecţie fitosanitară, tehnologii şi produse de nutriţia plantelor.


 

 

Comentariile sunt închise.